Sari la conținut

Ce este bonusul cu rotiri gratuite?

rotiri gratuite

Platformele de cazino din România oferă bonusuri variate membrilor săi. Printre cele mai căutate bonusuri sunt rotirile gratuite, cunoscute și drept free spins sau runde gratis. Acestea sunt acele rotiri care sunt oferite ca bonificație de către cazinou și sunt condiționate de anumite elemente ce trebuie îndeplinite de către jucător. În cele ce urmează îți vom spune totul despre aceste rotiri gratuite și ce înseamnă ele pentru jucător!

Ce sunt rotirile gratuite?

Rundele gratis reprezintă un bonus oferit de site-ul de cazinou dacă efectuezi o depunere, participi la un concurs al platformei, realizezi o anumită acțiune solicitată de cazinou sau pur și simplu, doar dacă joci un anumit joc.

Aceste rotiri gratuite nu trebuie confundate cu free spins din jocurile de sloturi – diferența este că primele sunt obținute în mod garantat, în timp ce rundele gratis incluse de la păcănele trebuie câștigate la jocul respectiv.

În plus, rundele gratuite bonus de la cazinou sunt disponibile într-un număr specificat și nu pot fi utilizate la alte sloturi decât cele menționate în oferta promo. De exemplu, atunci când se acordă 50 rotiri gratis la Shinning Crown, acestea nu pot fi folosite la Book of Ra sau Lord of the Ocean ori alt slot.

Găsiți cele mai bune bonusuri de cazinou, obțineți rotiri gratuite și jucați cu bani reali pe portalul najlepsze bitcoin kasyna din Polonia. Găsiți cele mai bune cazinouri cu care să jucați de noroc din Polonia și obțineți bonusuri uriașe de bun venit la prima depunere astăzi!

Ce condiții trebuie respectate atunci când activezi un bonus cu rotiri gratuite?

Indiferent de modul în care obții rotiri gratuite, acestea vor fi condiționate de cazino printr-o serie de elemente ce se regăsesc la toate tipurile de free spins:

 •   Rulaj – câștigurile din aceste runde trebuie rulate de un anumit număr de ori (de exemplu, de 20x, 30, 35x, etc);
 •   Valoarea rotirii  gratis – este specificată din start și nu poate fi mărită sau micșorată de către jucător;
 •   Câștigul care poate fi obținut – nu va depăși o valoare maximă specificată în condițiile bonusului – de exemplu, nu se va putea câștiga mai mult de 500 Ron;
 •   Jocul la care pot fi folosite  rotirile gratuite – numai la jocul sau jocurile menționate în termenii ofertei promoționale:
 •   Intervalul de revendicare și rulare a rundelor gratis – bonusul poate fi revendicat doar într-o perioadă strict delimitată, la fel cum se întâmplă și cu rulajul.

Încălcarea acestor condiții echivalează cu anularea bonusului. În anumite cazuri, rundele gratis pot fi oferite în tranșe (de exemplu, dacă sunt oferite 100 rotiri gratuite la Burning Hot, jucătorul va primi câte 10 sau 20 de rotiri gratis timp de 10 sau 5 zile până la finalizarea acestora).

Tipuri de rotiri gratuite

Poți câștiga free spins în mai multe moduri:

 •   la bonusul de bun venit
 •   la bonificatia de verificare
 •   ca bonus fără depunere
 •   la reîncărcarea contului
 •   la utilizarea unei metode de plată
 •   în cadrul concursurilor și tombolelor
 •   ca parte a programului de loialitate
 •   prin ofertele personalizate

Alege doar oferta cu rotiri gratuite a cazinourilor legale și acreditate de Oficiul Național de Jocuri de Noroc din România pentru a te distra la maxim în mod garantat!